Klinisk diætist med madro, kropsro og sindsro i fokus

Mad skal gerne være en glad ting. Din krop skal være en du kan stole på. Din vægt skal være intetsigende for dit humør. Er det ikke sådan lige nu, indeni dig, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig, uanset om du kæmper med en, eller måske alle tre, punkter. Hjælpe dig til at opnå balancen hvor mad er nydelse, din krop er din guide og hvor tallet på badevægten ikke betyder noget for din tilstand og dit smil. Er det svært at tro på, at du kan nå dertil? Så prøv at læs her, jeg ved du også kan!

Det kan jeg hjælpe dig med:

  • At slippe af med madstress.
  • At lære at acceptere din krop.
  • At slippe yoyo-vægten.
  • At få et sundt forhold til mad.
  • At finde vej blandt de mange sundhedsmyter.
  • At opnå et afbalanceret forhold til sundhed.

Mit mål med mine forløb er, at du skal føle dig tryg i mine hænder og, at du skal hjælpes til, en gang for alle, at nå dine mål. Jeg laver ikke quickfix, og du får ikke bare en kostplan du skal følge. Du får en kostplan, hvis det matcher dig, og så får du hjælp til at lære at etablere vanerne i din hverdag. En kostplan, kan være et redskab til at hjælpe dig med at opnå sundere vaner som holder ved, men det behøver ikke være en del af et forløb. Du kan sagtens ændre dine handlemønstre omkring mad uden en kostplan, for det handler om det der ligger bag, og det er her mine forløb og jeg skiller os ud.

Aldrig har der været så mange der kæmper med et anstrengt forhold til mad, krop og vægt, som der er i dag, og aldrig har det været sværere at finde ud af hvilken vej man skal gå. Der er ikke kun en vej at gå, og derfor er det vigtigt for mig at sætte mig grundigt ind i dig som person, dine mål, din historie og dine forhindringer. For på den måde at skræddersy dit personlige forløb. Alle forløb er inkluderet selvværdsøvelser og selvhjælpsøvelser, så du for en gang skyld kan finde ro omkring din krop, mad og vægt.

Er du i tvivl, om et online kostvejledningsforløb er noget for dig, så book en uforpligtende konsultation hvor vi kan snakke om din situation og om hvordan jeg ville kunne hjælpe dig. Skriv dig op her. Konsultationen er uforpligtende og gratis, og helt og alene til for, at vi kan se om vi er det rette match.