Online kostvejledning – hvorfor?

Man kan måske starte med at spørge sig selv, hvorfor ikke? Online kostvejledning er til dig, der ønsker nem, overskuelig og professionel vejledning telefonisk. Fordelene ved et online kostvejledningsforløb er, at alle vejledninger foregår telefonisk, hvorfor afstand ikke er et problem, samtidig kan du befinde dig i din komfortzone, drikke en kop kaffe eller gå en tur mens vejledningen finder sted.

Det kan jeg hjælpe dig med:

  • At slippe af med madstress.
  • At lære at acceptere din krop.
  • At slippe yoyo-vægten.
  • At få et sundt forhold til mad.
  • At finde vej blandt de mange sundhedsmyter.
  • At opnå et afbalanceret forhold til sundhed.

Mit mål med mine forløb er, at du skal føle dig tryg i mine hænder og, at du skal hjælpes til, en gang for alle, at nå dine mål. Jeg laver ikke quickfix, og du får ikke bare en kostplan du skal følge. Du får en kostplan, og så får du hjælp til at lære at etablere vanerne i din hverdag. En kostplan, er et redskab til at hjælpe dig med at opnå sundere vaner som holder ved. Men at ændre sine handlemønstre omkring mad, handler om mere end en kostplan, og det er her mine forløb og jeg skiller sig ud.

Aldrig har der været så mange der kæmper med et anstrengt forhold til mad, krop og vægt, som der er i dag, og aldrig har det været sværere at finde ud af hvilken vej man skal gå. Der er ikke kun en vej at gå, og derfor er det vigtigt for mig at sætte mig grundigt ind i dig som person, dine mål, din historie og dine forhindringer. For på den måde at skræddersy dit personlige forløb. Alle forløb er inkluderet selvværdsøvelser og selvhjælpsøvelser, så du for en gang skyld kan finde ro omkring din krop, mad og vægt.

Er du i tvivl, om et online kostvejledningsforløb er noget for dig, så book en uforpligtende konsultation hvor vi kan snakke om din situation og om hvordan jeg ville kunne hjælpe dig. Skriv dig op her. Konsultationen er uforpligtende og gratis, og helt og alene til for, at vi kan se om vi er det rette match.