Online kostvejledning – hvorfor?

skaermbillede-2017-01-16-kl-19-40-07

Online kostvejledning er til dig, der ønsker nem, overskuelig og professionel vejledning. Fordelene ved et online kostvejledningsforløb er, at vejledningen kan ske uanset hvor du bor i landet, og du kan befinde dig i din komfortzone mens vejledningen finder sted. Online kostvejledning er en meget fleksibel vejledningsform hvor alt kommunikation foregår pr. telefon.

Mit mål med mine vejledninger er, at du skal føle dig tryg i mine hænder og at du skal føle dig hjulpet til at nå dine mål på en nem og overskuelig måde.

Online kostvejledning kan bygges op på mange forskellige måder – det vigtigste er, at vi finder nogle redskaber som virker for dig. Aldrig har der været så mange der kæmper med kontrollerende tanker om kost og sundhed som der er i dag, og aldrig har det været sværere at finde ud af hvilken vej man skal gå. Der er ikke en entydig vej til at opnå det stadie hvor man er i balance både fysisk og psykisk, derfor er det vigtigt for mig og mine vejledninger at jeg sætter mig grundigt ind i dig som person og ikke bare dine mål. Tal og fakta inkluderes i vejledningerne, men det er ikke det der skal tage alt fokus. Læs mere om mine erfaringer med kostvejledning, samt hvordan jeg griber kostvejledning an her.

Er du i tvivl, om et online kostvejledningsforløb er noget for dig, så book en uforpligtende konsultation hvor vi kan snakke om din situation og om hvordan jeg ville kunne hjælpe dig. Skriv dig op her