Klientoplevelser

Sandra

Jeg kontaktede Nadja for at få udarbejdet en kostplan der skulle hjælpe mig med at tage på. Det var et forløb over 4 uger med en ugentlig samtale. Det jeg godt kan lide ved Nadja er, at kosten selvfølgelig er i fokus, men det der fylder mest er ens mentale sundhed. Måden du tænker og føler omkring dig selv og din krop.

Nadja var hurtig til, at opdage hvor svært det var for mig, at rose mig selv og hvor meget jeg lod mig påvirke af de sociale medier, om hvad sundhed er og hvordan den perfekte krop skal se ud. Gennem forskellige hjemmeopgaver og vores samtaler, hjalp Nadja mig med, at opdage hvilken magt og forvrænget billede medierne havde givet mig af hvordan ens krop skal se ud og hvad sundhed er.

I mit forløb har jeg lært, at der ikke er EN rigtig måde ens krop skal se ud på. Vi er alle forskellige, og derfor skal vi ikke prøve, at leve op til et umuligt ideal som medierne skaber. Det vigtigste er, at jeg har det godt i min krop, taler pænt om mig selv og elsker mig selv præcis som jeg er.Jeg har lært, at jeg skal acceptere mig selv som jeg er, og lytte til mig krop. En anden vigtig ting jeg har lært er, at se bort fra alle de billeder af “den perfekte krop” man konstant får kastet i hovedet af medierne.

Nadja har lært mig, at sundhed er mange ting. En god kost, træning og meget vigtigt mental sundhed. Det er en personlig proces der tager langtid, men Nadja har hjulpet mig et godt stykke på vejen.Jeg kan varmt anbefale Nadja. Hun er dygtig til at skabe et trygt rum, hvor du føler at du kan sige alt, fordi du ved at hun ikke vil dømmer dig. Derudover er hun omsorgsfuld, sjov, og kalder en spade for en spade, så du ved hvor du har hende.

Jeanett

Mit forløb med Nadja, var i forbindelse med et længere vægttab. Da jeg opsøgte Nadja havde jeg allerede tabt 27 kg. Men jeg havde nået et punkt som i min livsverden var mere eller mindre kaotisk. Lige meget hvor meget jeg trænede, hvor meget jeg kom i form eller hvor sundt jeg spiste; var det bare ikke godt nok.

Mit problem var mit eget spejlbillede. På det tidspunkt havde jeg en forfærdelig måde at tænke og omtale mig selv på. Hvilket Nadja ret hurtigt (læs; første møde) opfangede. Nadja greb mig an på en fantastisk måde. Hun accepterede ikke måden jeg talte om mig selv på. Nadjas fokus var at når jeg så mig selv i spejlet skulle jeg være glad og acceptere den jeg så. Det er hårdt og lettere sagt end gjort. Jeg havde løbende sessioner med Nadja, hvor vi havde fokus på den mentale sundhed såvel som den fysiske sundhed. Nadja præsenterede mig for forskellige træningsøvelser, måder at tænker på omkring mad og ikke mindste gav Nadja mig lektier for til vores næste møde i forhold til, at ændre min egen opfattelse af mig selv.

Mit forløb med Nadja lærte mig om sundhed. Om at sundhed er mange ting. Sundhed er god og nærende kost, det er træning, men sundhed er også mentalt og accepten af du er den du er, og at du ser ud som du gør i den proces du nu en gang er i! Sundhed er, at elske sig selv og være stolt af den man nu en gang er – og det okay at være glad for den man er. Sundhed er også måden du tænker om de ting du putter i munden – det nytter ikke at have dårlig samvittighed når du spiser kage og du efterfølgende har en trang til at løbe 5 km for at fjerne den dårlige samvittighed.

Afslutningsvis; Nadja er en hjertevarm, dygtig, skønherlig og en helt igennem fantastisk person der ved hvad hun gør og som ikke er bange for, at italesætte de reelle problemer! Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Nadja.

Cecilie

Jeg har i for mange år kæmpet med spiseforstyrrelser. Det startede med anoreksi, som senere udviklede sig til bulimi, og jeg har været i behandling i psykiatrien for begge dele og ligeledes prøvet mindfulness og andre behandlingsmåder. Jeg var SÅ træt af at være fast i den onde cyklus med at spise restriktivt for derefter at ende med at tømme køkkenet for mad for til sidst at kaste det op. Derfor skrev jeg til Nadja, da hendes måde at arbejde på tiltalte mig.

Jeg havde ikke brug for en kostplan, for jeg vidste godt hvordan jeg skulle spise og hvordan forskellige fødevarer påvirker min krop. Jeg havde mere brug for redskaber til at ændre mine vaner i forhold til spiseforstyrrelsen.

Nadja og jeg havde en telefonsamtale hvor jeg fortalte om mig selv, min historie, og hvor jeg er henne nu og hvad jeg ønskede hjælp til. Nadja var super grundig, nysgerrig og lyttende til hvad jeg havde at sige. Det blev hurtigt klart for mig at Nadja havde god erfaring med spiseforstyrrelser og vanændring, hvilket gjorde at jeg følte mig i trygge hænder og turde lægge kortene på bordet.

Nadja gav mig forskellige øvelser jeg skulle lave derhjemme, der fik mig til at tænke om mig selv på en mere positiv måde, og ligesådan anskue min spiseforstyrrelse fra forskellige vinkler. Jeg lærte, at tale mig selv op, og ikke ned. Jeg lærte at se tilbagefald som erfaring og ikke nederlag – hvilket var en kæmpe befrielse! Jeg lærte, at jeg kan få de samme effekter af spiseforstyrrelsen fra andre steder og på andre og bedre måder. Nadja er helt klar over at spiseforstyrrelser i høj grad handler om vaner, og hun kom også med brugbare og konkrete forslag til hvordan jeg kan arbejde med disse både nu og fremadrettet. På kort tid har Nadja formået at få mig til at se arbejdet med mig selv på en anderledes og meget mere positiv måde, selvom jeg til start ikke havde de høje tanker mig selv.

Nadja er helt igennem super dygtig, forfriskende og positiv at snakke med. Jeg fik følelsen af at rådene jeg fik var tilpasset sig til mig og min nuværende situation. Jeg vil uden tøven anbefale et forløb hos Nadja hvis man sidder fast i en spiseforstyrrelse.

Kristine
Klient og deltager på min online workshop – slip madstress:

Slip madstress” er en super god online workshop. Jeg tænkte, om man nu også får noget ud af, at høre et “foredrag” på en computer, frem for at høre et almindeligt foredrag. Men det giver så meget mening, når Nadja først går i gang med, at fortælle.

Nadja er super nærværende og giver sig god tid til, at forklare de opgaver der bliver givet løbende. Opgaverne er alle nogle, som man kan relatere sig til og er derfor gode er reflektere over, samt få løsninger til. Jeg fik gode redskaber til, at navigere i de mange sundhedsmyter og mærke efter, hvad der giver mening for mig.

Jeg har næsten sluttet fred med mine “burde”-sætninger og fået gode redskaber til at finde ud af, om den sult jeg mærker, er en reel sult. Det er super rart, at der efter workshoppen kan stilles spørgsmål – både lige efter eller løbende på facebook-siden. Derudover, er det rart, at workshoppen ligger tilgængelig på facebook-siden, så man kan høre det igen og igen.

Der er klart de bedste anbefalinger herfra, hvis man gerne vil give sig selv redskaber til, at mærke kroppens reelle signaler og lære mere om de mange sundhedsmyter.

Sabrina
Klient og deltager på min online workshop – slip madstress:

Jeg er så taknemmelig for, at jeg fik mulighed for at deltage på Nadjas workshop om at slippe madstress. Under workshoppen fik vi nogle øvelser at arbejde med, både til refleksion, og til at komme ned og mærke kroppen. Øvelser som vi kan tage med os i hverdagen, og arbejde med igen senere. Én af de ting, jeg virkelig godt kan lide ved Nadja er, at hun inddrager sig selv. Det giver mig så meget, at hun ved hvad hun snakker om, og har fokus på, hvad der er rigtig for lige netop mig. At vi alle har forskellige behov, og det handler om at finde ud af, hvad der er sundhed for den enkelte. Nadja er fantastisk at have som vejleder, og jeg kan virkelig anbefale et forløb sammen med hende. Hun er så dygtig.