Om mig

thumbnail_image1
Mit navn er Nadja Vienberg Hansen og jeg er autoriseret klinisk diætist.

Jeg har arbejdet med kostvejledning siden 2014, og har herudover arbejdet som frivillig rådgiver indenfor spiseforstyrrelser og selvskade i snart et år. Kombinationen af de to områder har ikke kun styrket min erfaring med kostvejledning og mennesker, men også styrket lysten til at arbejde med alternative kostvejledninger hvor alt ikke skal handle om vægt og mål, men snarere de tanker der præger hvert enkelt menneske omkring kost og ernæring. Jeg er født som et meget nysgerrigt menneske, og det tager jeg med mig, ind i mine vejledninger.

Mine specialeområder spænder fra overvægt til undervægt, og derudover har jeg taget et kursus i overspisning (BED) for at specialisere mig indenfor dette område. Dette har ydermere givet mig kompetencer til at kunne arbejde med spiseforstyrrelser generelt, hvorfor dette specialeområde også kan omfavnes i mine vejledninger.

Personligt har jeg altid haft en forkærlighed for den narrative terapiform, samt den kognitive vejledningsform, hvilket mine vejledninger derfor er inspireret af. Begge vejledningsforme har det fokus, at de arbejder med de tanker og vaner vi har i forhold til kost og ernæring, fremfor kun at fokusere på hvad der indtages og hvad der forbrændes. Formålet er dermed at opnå en vejledning hvor jeg vil have en åben og nysgerrig tilgang til dig og dine vaner, fremfor at have en illusion om, at jeg på forhånd kender dig og de tanker du kommer med.

Udover mit arbejde som kostvejleder driver jeg bloggen sunderehverdag.dk. Herigennem har jeg opnået en bred forståelse for hvor forskellige vi er, hvilket også ligger til grund for, at jeg ikke ser kostvejledning så sort og hvidt.

Autorisations ID: 0Bz80

CVR-nummer: 38142070