Kopi af Be weekend warriors.-2.png
 

ER DU TRÆT AF SLANKEKURE?

Vil du bare gerne tabe dig varigt, og selvkærligt, uden restriktioner og fiaskoer?

Så handler det om at finde frem til hvorfor du spiser, fremfor at fokusere på hvad du spiser, og dette forløb går netop ind i dit hvorfor!

Forløbet er til dig

  • der er færdig med slankekure!

  • der vil tabe dig selvkærligt, og lade vægttabet blive varigt!

  • der er træt af restriktioner, som afholder dig fra alt det du allerbedst kan lide, og som giver dig lysten til at tømme køleskabet for mad.

 

På online forløbet - Det sunde vægttab vil du komme på en indre rejse, hvor du gennem 6 uger lærer at spise intuitivt (det vil sige, spise når du er sulten og stoppe når du er mæt), du vil lære dit spisemønster at kende (det vil sige, lære hvorfor du ikke kan komme i mål med din vægt) og så vil du lære at tage dig selvkærligt af dig selv på vægttabsrejsen, så du en gang for alle kan slippe slankebøgerne og opnå at lykkes med dit vægttab!

Køb nu og start når det passer dig?

Pris 1.495 kr.

 
 

5DM32363.jpg

Kort om online forløbet

MÅLGRUPPE: DIG DER ER FÆRDIG MED SLANKEKURENE OG VIL LÆRE AT TABE DIG SELVKÆRLIGT OG VARIGT OG SOM GERNE VIL HAVE ET FLEKSIBELT OG SELVSTÆNDIGT FORLØB.

FORLØBET: FORLØBET OVER 6 UGER HVOR DU HVER UGE FÅR TILSENDT ET NYT MODUL TIL DIN MAIL.

STARTDATO: NÅR DU ER TILMELDT MODTAGER DU EN MAIL HVOR DU KAN STARTE FORLØBET PRÆCIS NÅR DET PASSER DIG

MODULERNE: KAN DU LÆSE EN BESKRIVELSE AF LÆNGERE NEDE PÅ DENNE SIDE.

HJEMMEOPGAVER: FOR HVERT MODUL ER DER ØVELSER OG HJEMMEOPGAVER SOM VIL HJÆLPE DIG TIL AT FINDE DIT MØNSTER I DIN SPISNING

PRIS: 1.495 KR.


 
 

Q&A

Hvordan foregår modulerne?

Når du tilmelder dig forløbet vil du hver uge i forløbet modtage en email. I denne mail finder du ugens modul samt de værktøjer du skal bruge ugen igennem. Du modtager altså alt direkte på din mail. 

For hvert modul er der hjemmeopgaver, som du skal arbejde med til næste modul. Samtidig er der for hvert modul vedhæftet værktøjer, redskaber, skemaer og/eller lydfiler, som alle støtter og ruster dig gennem forløbet.

 

Hvorfor et online forløb?

Svaret her er enkelt, fordi det er en let tilgængelig måde at give dig alle de værktøjer der skal til for, at du opnår det selvkærlige og varige vægttab.

Mit ønske er ikke at give dig et quick fiks, men jeg ved også, at mange ikke har tiden eller pengene til jævntligt at have konsultationer. Derfor har jeg, med inspiration i mine 1:1 forløb, udarbejdet dette online forløb, der dermed tager udgangspunkt i de redskaber og øvelser jeg ved virker. Men som er en fleksibel løsning for dig!

 

Hvordan tilmelder jeg mig forløbet? 

Du tilmelder dig ved at registrere dig med navn og mail nedenfor, og så snart jeg har modtaget din registrering sender jeg dig en faktura, og du er nu klar til at modtage første modul direkte i din indbakke.

 
 
Jeg har gennem Nadjas online forløb lært en masse om mig selv. Hvorfor jeg spiser, hvad mine regler egentlig gør ved mig, hvornår mætheds følesen kommer. Jeg har lært at lytte til min krop og wauw den har jeg ikke lyttet til længe. Så tak Nadja. det har være en super god rejse - jeg rejser videre alene men med mange god reskaber i tasken.
— Charlotte
 
 
 
Virkelig godt! Fik en større ro omkring det at spise. Er blevet bedre til at vide hvorfor jeg er sulten, og når jeg er træt og skal stoppe med at spise. Den dårlige samvittighed for al usund mad er gået væk.
— Ina

Forløbets opbygning

Forløbet er bygget op om 6 moduler: 

Modul 1 - uge 1 Definer dit mål og anerkend dine forhindringer. Derfor er du ikke allerede hvor du gerne vil være! På dette modul lærer du at sætte den målsætning du virkelig gerne vil arbejde med! Det du allerhelst vil opnå. Du lærer om overflade mål og rigtige mål og så lærer du at finde frem til dine forhindringer - hvorfor du ikke allerede er i mål. På modulen bliver du også første gang introduceret til min sundhedssti, som bliver et af dine støttende værktøjer hele forløbet igennem. 

 

Modul 2 - uge 2 Spis når du er sulten, stop når du er mæt. Første skridt til intuitiv spisning. På modul 2 bliver du introduceret til de to former for sult vi kender. Du lærer at spise når du er sulten og stoppe når du er mæt, som er et af de vigtigste værktøjer at kunne arbejde med, når vi taler vægttab. Men også et af dem der er svære at lære, men det lærer du her! På dette modul lærer du samtidig også hvordan du kan håndtere følelser på andre måder end gennem maden. 

 

Modul 3 - uge 3 Kosten hele vejen rundt. Hvad er op og ned? Dette modul er til for at støtte dig i hvad der er op og ned i sundhedsverden. Her vil jeg pakke din rygsæk med grundlæggende ernæringsviden som er til at forstå og forholde sig til. Samtidig bryder jeg 7 af de mest udbredte sundhedsmyter, og lærer dig, hvordan du kan bruge din viden, til selv at navigere i myter og påstande du fremadrettet vil møde. Så du undgår forvirring, men kan holde dig til det du ved der er sandt. Jeg vil samtidig lærer dig om kost og vægttab en gang for alle, og du vil få mine 10 bud til det selvkærlige og varige vægttab.

 

Modul 4 - uge 4 Tillad dig selv alt slags mad uden dårlig samvittighed! På modul 4 skal du lærer at spise alt slags mad, med god samvittighed. Du skal lære at kende dine egne madregler og arbejde med dem. Du skal altså lære at bryde med dit spisemønster, så du kan opnå et afslappet forhold til mad. Det er på dette modul du virkelig kan få skuldrene ned, og finde ro i din spisning i dit vægttab.

 

Modul 5 - uge 5 Kend dit spisemønster - om vaneændring en gang for alle! På dette modul får du virkelig fingrene i dit spisemønster, du lærer at forstå hvordan mad, kropslige fornemmelser, tanker og følelser hænger sammen, og du bliver taget gennem forskellige øvelser der ruster dig i, at lære dit eget mønster at kende i krogene, så du en gang for alle kan ændre dine vaner, bryde med dine mønstre og nå dit mål. 

 

Modul 6 - uge 6 Gør vægttabet varigt. På sidste modul skal du gøre vægttabet varigt en gang for alle, så du undgår at hoppe tilbage på en ny slankekur, men fortsætte de redskaber du har opnået gennem forløbet. Du skal lære dine højrisikosituationer at kende og finde din helt unikke måde til at holde dig selv i hånden, selv når ting bliver svære. Du får her sidste step til, at gøre dit vægttab varigt, ikke falde i, se fremad og finde ro til at slippe de negative tanker - så du en gang for alle, kan bruge din energi på andet end din mad, din vægt og din krop.