6 ugers online forløb
Det sunde vægttab

 
 

Forløbet er til dig

 • der er færdig med slankekure!

 • der vil tabe dig selvkærligt, og lade vægttabet blive varigt!

 • der er træt af restriktioner, som afholder dig fra alt det du allerbedst kan lide, og som giver dig lysten til at tømme køleskabet for mad.

 

På online forløbet - Det sunde vægttab vil du komme på en indre rejse, hvor du gennem 6 uger lærer at spise intuitivt (det vil sige, spise når du er sulten og stoppe når du er mæt), du vil lære dit spisemønster at kende (det vil sige, lære hvorfor du ikke kan komme i mål med din vægt) og så vil du lære at tage dig selvkærligt af dig selv på vægttabsrejsen, så du en gang for alle kan slippe slankebøgerne og opnå at lykkes med dit vægttab!

 

Pris 1495 kr.

995 kr. hvis du bestiller inden d. 17/10

 
 
 
icons-01.png
 
 
 

Forløbets opbygning

Forløbet er bygget op om 6 moduler: 

Modul 1 - uge 1

Definer dit mål og anerkend dine forhindringer. Derfor er du ikke allerede hvor du gerne vil være! 

 • Sæt den målsætning du allerhelst vil opnå.

 • Lær om overflade mål og rigtige mål.

 • Kend dine forhindringer - hvorfor du ikke allerede er i mål.

 • Bliv introduceret til sundhedsstien - dit støttende værktøj hele forløbet igennem.

På dette modul lærer du at sætte den målsætning du virkelig gerne vil arbejde med! Det du allerhelst vil opnå. Du lærer om overflade mål og rigtige mål og så lærer du at finde frem til dine forhindringer - hvorfor du ikke allerede er i mål. På modulen bliver du også første gang introduceret til min sundhedssti, som bliver et af dine støttende værktøjer hele forløbet igennem. 

 

Modul 2 - uge 2

Spis når du er sulten, stop når du er mæt. Første skridt til intuitiv spisning. 

 • Lær at kende forskel på de to former for sult.

 • Spis når du er sulten og stop når du er mæt.

 • Lær at kend dine grænser ift. mad, og respekter dem.

På modul 2 bliver du introduceret til de to former for sult vi kender. Du lærer at spise når du er sulten og stoppe når du er mæt, som er et af de vigtigste værktøjer at kunne arbejde med, når vi taler vægttab. Men også et af dem der er svære at lære, men det lærer du her! På dette modul lærer du samtidig også hvordan du kan håndtere følelser på andre måder end gennem maden. 

 

Modul 3 - uge 3

Kosten hele vejen rundt. Hvad er op og ned?

 • Få viden til din rygsæk omkring kost.

 • Lær om kost og vægttab.

 • Lær at bekæmp sundhedsmyter, og få brudt 7 af de mest udbredte myter.

 • Få mine 10 bud til det selvkærlige og varige vægttab.

Dette modul er til for at støtte dig i hvad der er op og ned i sundhedsverden. Her vil jeg pakke din rygsæk med grundlæggende ernæringsviden som er til at forstå og forholde sig til. Samtidig bryder jeg 7 af de mest udbredte sundhedsmyter, og lærer dig, hvordan du kan bruge din viden, til selv at navigere i myter og påstande du fremadrettet vil møde. Så du undgår forvirring, men kan holde dig til det du ved der er sandt. Jeg vil samtidig lærer dig om kost og vægttab en gang for alle, og du vil få mine 10 bud til det selvkærlige og varige vægttab.

 

Modul 4 - uge 4

Tillad dig selv alt slags mad uden dårlig samvittighed! 

 • Lær hvordan du kan spise alt slags mad med god samvittighed.

 • Kend dine madregler.

 • Lær om madafhængighed.

 • Slip dårlig samvittighed relateret til mad.

På modul 4 skal du lærer at spise alt slags mad, med god samvittighed. Du skal lære at kende dine egne madregler og arbejde med dem. Du skal altså lære at bryde med dit spisemønster, så du kan opnå et afslappet forhold til mad. Det er på dette modul du virkelig kan få skuldrene ned, og finde ro i din spisning i dit vægttab.

 

Modul 5 - uge 5

Kend dit spisemønster - om vaneændring en gang for alle! 

 • Lær hvordan mad, krop, tanker og følelser hænger sammen.

 • Kend dit spisemønster i krogende.

 • Lær at bryde med dine vaner.

På dette modul får du virkelig fingrene i dit spisemønster, du lærer at forstå hvordan mad, kropslige fornemmelser, tanker og følelser hænger sammen, og du bliver taget gennem forskellige øvelser der ruster dig i, at lære dit eget mønster at kende i krogene, så du en gang for alle kan ændre dine vaner, bryde med dine mønstre og nå dit mål. 

 

Modul 6 - uge 6

Gør vægttabet varigt.

 • Gør vægttabet varigt - og slip for den næste slankekur.

 • Kend dine højrisikosituationer.

 • Find dit anker.

 • Lær at stå på egne ben - selv når det bliver svært.

På sidste modul skal du gøre vægttabet varigt en gang for alle, så du undgår at hoppe tilbage på en ny slankekur, men fortsætte de redskaber du har opnået gennem forløbet. Du skal lære dine højrisikosituationer at kende og finde din helt unikke måde til at holde dig selv i hånden, selv når ting bliver svære. Du får her sidste step til, at gøre dit vægttab varigt, ikke falde i, se fremad og finde ro til at slippe de negative tanker - så du en gang for alle, kan bruge din energi på andet end din mad, din vægt og din krop.

 

 
 
 

Q&A

Hvordan foregår modulerne?

Når du tilmelder dig kurset vil du hver uge i forløbet modtage en email. I denne mail finder du ugens modul samt de værktøjer du skal bruge ugen igennem. Du modtager altså alt direkte på din mail. 

For hvert modul er der hjemmeopgaver, som du skal arbejde med til næste modul. Samtidig er der for hvert modul vedhæftet værktøjer, redskaber, skemaer og/eller lydfiler, som alle støtter og ruster dig gennem forløbet.

 

Hvorfor et online forløb?

Svaret her er enkelt, fordi det er en let tilgængelig måde at give dig alle de værktøjer der skal til for, at du opnår det selvkærlige og varige vægttab.

Mit ønske er ikke at give dig et quick fiks, men jeg ved også, at mange ikke har tiden eller pengene til jævntligt at have konsultationer. Derfor har jeg, med inspiration i mine 1:1 forløb, udarbejdet dette online forløb, der dermed tager udgangspunkt i de redskaber og øvelser jeg ved virker. Men som er en fleksibel løsning for dig!

 

Hvordan tilmelder jeg mig forløbet? 

Du tilmelder dig ved at registrere dig med navn og mail nedenfor, og så snart jeg har modtaget din registrering sender jeg dig en faktura, og du er nu klar til at modtage første modul direkte i din indbakke.

 
 
Der findes ikke sunde og usunde fødevarer, men der findes sunde og usunde mængder
— Nadja Vienberg Hansen