Min historie

 
 

Det hele startede med...

Et alt for stort fokus på at være perfekt. I min verden var det perfekte idealet. Jeg stræbte efter at blive tynd. Efter at få mellemrum mellem lårene. En flad mave. Store bryster. Min stræben satte himmel og hav i værk, og det førte til en hverdag med restriktioner, overdreven træning og et ekstremt fokus på min vægt. Min krop ændrede sig, i takt med dette, men det var ikke nok. Selv da jeg nåede på min laveste vægt, var det ikke nok. Jeg havde opnået den flade mave, mellemrum mellem lårene og jeg var tynd, men stadig ikke glad indeni. Derfor var jeg overbevist om, at for at opnå lykke i min krop, måtte jeg få lavet mine bryster større. Det ville både gøre mig kvindelig, og give mig drømmekroppen. Så dem fik jeg lavet. 

Og der gik jeg, i 2 år, med idealkroppen. Kroppen jeg havde "drømt om". Men var stadig ikke glad, og faktisk, var jeg mindre glad, end jeg havde været længe. Jeg gemte mig væk. Hadede stranden og bikinisæsonen mere end nogensinde før, og følelsen af forkerthed herskede.

Det var ikke min krop der var forkert, det var mine tanker. At lave om på min krop, på mit ydre, i håbet om at opnå lykke, var en helt forkert vej at gå. Men det gik først op for mig, da jeg var gået alt for langt. 

Jeg fik fjernet mine bryster igen. Tog +10-15 kilo på, og ændrede mit mindset fuldstændig. 

At opnå idealkroppen var ikke lykkeligt

Det min historie, og hvorfor fortæller jeg dig den? Det gør jeg fordi, at den er grundlaget for den måde jeg arbejder på idag. Grundlaget for mit fokus i mine konsultationer. Mit mål er at hjælpe dig, med at opnå accept af din krop, men også at hjælpe dig der virkelig gerne vil tabe dig, til at finde vejen, uden restriktioner, uden overdreven træning, uden alt/intet, uden dårlig samvittighed. Og dig, der måske allerede er langt nede i vægt, og stadig ikke er glad, til at finde vejen til en sund krop og et glad sind. 

Og jeg ved jeg kan hjælpe dig, fordi jeg selv har gået vejen. Aldrig havde jeg troet, at alt det ubehag jeg har været igennem med min krop, kunne ende med at have en så stor betydning i mit arbejde. Men det har det, fordi jeg selv var der, og jeg kom ud af det strenge fokus. Ud af den dårlige samvittighed. Ud af alt/intet politikken. 

Derfor ved jeg, at jeg kan hjælpe dig. 

Der er flere måder jeg kan hjælpe dig på

Det er forskelligt hvor vi er, hvor meget holden i hånden vi har brug for, derfor indleder jeg også alle forløb og opstart med en gratis konsultation på 15 minutter, du kan booke din lige her

Ellers kan du læse om mine 1:1 konsultationer via linket, og mit online forløb - det sunde vægttab her

Er du interesseret i at høre fra tidligere klienter, hvordan deres oplevelse i mine hænder har været, så kan du læse et par klientoplevelser jeg har fået lov at dele her.

Tak fordi du læste med her, og har du spørgsmål til mig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Og husk!

Sundhed ses ikke på din badevægt, sundhed ses på dit smil
5DM32323.jpg