Kopi af Be weekend warriors..png

VIL DU GERNE HAVE VÆRKTØJER TIL:

Øget kropsaccept?

Madro?

Et selvkærligt vægttab?

Selvkærlig balance?

 

OM RETREATET

MÅLGRUPPE: DIG DER ØNSKER AT OPBYGGE ET SOLIDT OG SELVKÆRLIGT FUNDAMENT, DER ÅBNER DØRE TIL POSITIV OG SELVKÆRLIG UDVIKLING.

RETREATET: 3 DAGE MED UNDERVISNING INKL. OVERNATNING OG FORPLEJNING I SMUKKE, ROLIGE OG NATURLIGE OMGIVELSER PÅ HJERTING BADEHOTEL, LIDT UDENFOR ESBJERG. HVOR VI HAR BOOKET EKSKLUSIVE VÆRELSER MED HAVUDSIGT. VI SØRGER FOR FORPLEJNING ALLE DAGE I FORM AF LÆKKER MORGENBUFFET (LØRDAG OG SØNDAG), FROKOST (LØRDAG) OG TO RETTERS AFTENMENU (FREDAG OG LØRDAG). FORPLEJNING ER INKL. EN VALGFRI DRIKKEVARE TIL FROKOST OG AFTEN. HVAD DER ELLERS ØNSKES AF DRIKKEVARER ER FOR EGEN REGNING. I UDGANGSPUNKTET VIL DU BLIVE INLOGERET I ET DOBBELTVÆRELSE MED EN AF DE ANDRE DELTAGERE. ØNSKES ENKELTVÆRELSE VIL DER VÆRE EN MERPRIS PÅ 1.000 KR.

DATOER: 27/9-29/9 2019

STED: HJERTING BADEHOTEL. ADRESSE: STRANDPROMENADEN 1, 6710 ESBJERG

PRIS: 5.595 KR.

EARLYBIRD: TILMELD DIG INDEN 25 JUNI OG SPAR 1.000 KR.

BONUSSER:

  • BONUS 1: EN MADMENTOR SAMTALE MED KIDDIE SOM OPFØLGNING PÅ RETREATET, HVOR DU VIL FÅ SKRÆDDERSYEDE REDSKABER TIL, HVORDAN DU KAN ARBEJDE VIDERE MED DE SELVKÆRLIGE VÆRKTØJER. LÆS MERE OM HVAD SAMTALEN KAN GIVE DIG HER. (VÆRDI 800 KR.)

  • BONUS 2: ONLINE FORLØBET “DET SUNDE VÆGTTAB” AF NADJA. HVOR DU VIL BLIVE TAGET I HÅNDEN MOD ET SUNDT OG VARIGT VÆGTTAB OVER 6 UGER. LÆS MERE OM FORLØBET HER. (VÆRDI: 1.495 KR.)

 
 

DET FÅR DU:

  • 5 x undervisningssessioner med hvert sit fokus som vil hjælpe dig mod mere selvkærlighed, madro og kropsaccept

  • Blid yoga hver morgen og eftermiddag

  • Fuld forplejning (se ovenstående beskrivelse)

  • Mulighed for at arbejde med dig selv, og i grupper med andre der også kæmper


OM OS OG VORES MISION

Kiddie og jeg (Nadja) er begge madmentorer men med hver vores baggrund. Kiddie er udover at være madmentor også certificeret coach, hvor hun arbejder med kvinder der ønsker at komme ud af slankehelvede og et indre madkaos - en gang for alle. Kiddie har en fantastisk historie med sig, da hun også selv har kæmpet, du kan læse hele Kiddies historie her.

Kiddie og jeg har valgt at gå sammen om et retreat fordi vi begge kæmper for det samme, nemlig madro, og fordi vi ønsker at dele vores redskaber med dig, på en unik måde hvor du dedikerer hele weekenden til DIG.

På vores retreat vil du træde de første skridt på din vej mod selvkærlighed, madro og kropsaccept.


BOOKNING FOREGÅR GENNEM NADJA OG DU KAN HØRE MEGET MERE OM RETREATET VED AT KONTAKTE HENDE ENTEN PÅ MAIL ELLER VED AT SKRIVE DIG OP NEDENFOR