Vil du gerne tabe dig varigt?

 
 

Til dig der er færdig med lyn-kurene og vil tabe dig på en selvkærlig måde

Uanset om du ønsker at tabe mange kilo, kæmper med yoyo-vægten eller blot har svært ved at slippe de sidste kilo på sidebenene, så kan jeg hjælpe dig. Der findes et utal af måder at behandle de ekstra kilo på. Den traditionelle behandlingsmetode, i kostvejledning og i diætetiske praksis, er at give råd om kost og motion, at stikke en kostplan i hånden på dig, udlevere opskrifter og madplaner og sende dig hjem igen, men denne metode har vist sig ikke at være tilstrækkelig. 

Slankekur = restriktioner = overspisninger

Jeg har mødt mange klienter med samme baggrund, de har forsøgt et utal af kure, tabt sig, men på en eller anden måde, har kiloene sneget sig på igen. Slankekure, diæter og lynkure har medført, at flere og flere kæmper med anstrengte forhold til krop, mad og vægt, hvor negative tanker er med til at danne en ond cirkel i ens spisevaner. En cirkel som er svær at bryde! Det er denne cirkel vi arbejder med – så du en gang for alle, kan få styr på dit spisemønster.

Gratis konsultation

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg ville kunne hjælpe dig til at opnå et varigt vægttab, så book en gratis og uforpligtende samtale med mig.