Klientoplevelser

 
 

Jeg startede i et forløb med Nadja, fordi jeg følte mig klar til at se indad og måske udvikle mig som person. Jeg har altid været meget selvkritisk og jeg var i et mønster, hvor mit humør og spisevaner afhang af meget af min mentale tilstand. Det betød at de gode perioder var rigtig gode og de dårlige var virkelig dårlige, nogle vil mene på grænsen til stress. 

Jeg var ikke klar over, hvilken betydning det havde for mit spisemønster, og dermed på min selvbillede - en stor ond cirkel. 

Forløbet med Nadja har givet mig værktøjer til at se indad og mærke efter. Jeg har aldrig været så opmærksom på mig selv, mine følelser og mit mønster som nu, og det kan jeg virkelig takke Nadja for. 

Vi arbejdede fx med årsagen til, at jeg havde mange snack-pauser, og det har gjort mig bevidst om, hvorfor jeg gør som jeg gør. På den måde er mine pauser nu et aktivt valg fordi jeg er sulten, og ikke en undskyldning for en pause fra arbejde i pressede perioder. 

Og ÅRSAG er virkelig kodeordet i mit forløb. Jeg har på intet tidspunkt fået retningslinjer eller regler, men vi har talt om årsagen til mine mønstre og handlinger, og det har været den helt rigtig metode for mig. At komme bagom og blive klogere på mig selv. Det har været guld værd. 

I dag (efter 5 sessioner) oplever jeg en ro, som jeg ikke har kendt længe. En ro i mit spisemønster, en ro i mig selv og vigtigst af alt en ro i at jeg er mig, og jeg lige præcis som jeg skal være. Arbejdet fortsætter, men Nadja har guidet mig i den rigtige retning og jeg er så taknemmelig. 

- Louise

 
 

“I dag (efter 5 sessioner) oplever jeg en ro, som jeg ikke har kendt længe. En ro i mit spisemønster, en ro i mig selv og vigtigst af alt en ro i at jeg er mig, og jeg lige præcis som jeg skal være.”

 
 
 

"I mit forløb har jeg lært, at der ikke er EN rigtig måde ens krop skal se ud på."

 

Jeg kontaktede Nadja for at få udarbejdet en kostplan der skulle hjælpe mig med at tage på. Det var et forløb over 4 uger med en ugentlig samtale. Det jeg godt kan lide ved Nadja er, at kosten selvfølgelig er i fokus, men det der fylder mest er ens mentale sundhed. Måden du tænker og føler omkring dig selv og din krop.

Nadja var hurtig til, at opdage hvor svært det var for mig, at rose mig selv og hvor meget jeg lod mig påvirke af de sociale medier, om hvad sundhed er og hvordan den perfekte krop skal se ud. Gennem forskellige hjemmeopgaver og vores samtaler, hjalp Nadja mig med, at opdage hvilken magt og forvrænget billede medierne havde givet mig af hvordan ens krop skal se ud og hvad sundhed er.

I mit forløb har jeg lært, at der ikke er EN rigtig måde ens krop skal se ud på. Vi er alle forskellige, og derfor skal vi ikke prøve, at leve op til et umuligt ideal som medierne skaber. Det vigtigste er, at jeg har det godt i min krop, taler pænt om mig selv og elsker mig selv præcis som jeg er.Jeg har lært, at jeg skal acceptere mig selv som jeg er, og lytte til mig krop. En anden vigtig ting jeg har lært er, at se bort fra alle de billeder af “den perfekte krop” man konstant får kastet i hovedet af medierne.

Nadja har lært mig, at sundhed er mange ting. En god kost, træning og meget vigtigt mental sundhed. Det er en personlig proces der tager langtid, men Nadja har hjulpet mig et godt stykke på vejen.Jeg kan varmt anbefale Nadja. Hun er dygtig til at skabe et trygt rum, hvor du føler at du kan sige alt, fordi du ved at hun ikke vil dømmer dig. Derudover er hun omsorgsfuld, sjov, og kalder en spade for en spade, så du ved hvor du har hende.

- Sandra

 
 
 

Jeg har i for mange år kæmpet med spiseforstyrrelser. Det startede med anoreksi, som senere udviklede sig til bulimi, og jeg har været i behandling i psykiatrien for begge dele og ligeledes prøvet mindfulness og andre behandlingsmåder. Jeg var SÅ træt af at være fast i den onde cyklus med at spise restriktivt for derefter at ende med at tømme køkkenet for mad for til sidst at kaste det op. Derfor skrev jeg til Nadja, da hendes måde at arbejde på tiltalte mig.

Jeg havde ikke brug for en kostplan, for jeg vidste godt hvordan jeg skulle spise og hvordan forskellige fødevarer påvirker min krop. Jeg havde mere brug for redskaber til at ændre mine vaner i forhold til spiseforstyrrelsen.

Nadja og jeg havde en telefonsamtale hvor jeg fortalte om mig selv, min historie, og hvor jeg er henne nu og hvad jeg ønskede hjælp til. Nadja var super grundig, nysgerrig og lyttende til hvad jeg havde at sige. Det blev hurtigt klart for mig at Nadja havde god erfaring med spiseforstyrrelser og vanændring, hvilket gjorde at jeg følte mig i trygge hænder og turde lægge kortene på bordet.

Nadja gav mig forskellige øvelser jeg skulle lave derhjemme, der fik mig til at tænke om mig selv på en mere positiv måde, og ligesådan anskue min spiseforstyrrelse fra forskellige vinkler. Jeg lærte, at tale mig selv op, og ikke ned. Jeg lærte at se tilbagefald som erfaring og ikke nederlag – hvilket var en kæmpe befrielse! Jeg lærte, at jeg kan få de samme effekter af spiseforstyrrelsen fra andre steder og på andre og bedre måder. Nadja er helt klar over at spiseforstyrrelser i høj grad handler om vaner, og hun kom også med brugbare og konkrete forslag til hvordan jeg kan arbejde med disse både nu og fremadrettet. På kort tid har Nadja formået at få mig til at se arbejdet med mig selv på en anderledes og meget mere positiv måde, selvom jeg til start ikke havde de høje tanker mig selv.

Nadja er helt igennem super dygtig, forfriskende og positiv at snakke med. Jeg fik følelsen af at rådene jeg fik var tilpasset sig til mig og min nuværende situation. Jeg vil uden tøven anbefale et forløb hos Nadja hvis man sidder fast i en spiseforstyrrelse.

- Cecilie

 

 
 

"Jeg var SÅ træt af at være fast i den onde cyklus med at spise restriktivt for derefter at ende med at tømme køkkenet for mad"

 
 
 
 
 

"Mit problem var mit eget spejlbillede - jeg havde en forfærdelig måde at tænke og omtale mig selv på."

 
 

Mit forløb med Nadja, var i forbindelse med et længere vægttab. Da jeg opsøgte Nadja havde jeg allerede tabt 27 kg. Men jeg havde nået et punkt som i min livsverden var mere eller mindre kaotisk. Lige meget hvor meget jeg trænede, hvor meget jeg kom i form eller hvor sundt jeg spiste; var det bare ikke godt nok.

Mit problem var mit eget spejlbillede. På det tidspunkt havde jeg en forfærdelig måde at tænke og omtale mig selv på. Hvilket Nadja ret hurtigt (læs; første møde) opfangede. Nadja greb mig an på en fantastisk måde. Hun accepterede ikke måden jeg talte om mig selv på. Nadjas fokus var at når jeg så mig selv i spejlet skulle jeg være glad og acceptere den jeg så. Det er hårdt og lettere sagt end gjort. Jeg havde løbende sessioner med Nadja, hvor vi havde fokus på den mentale sundhed såvel som den fysiske sundhed. Nadja præsenterede mig for forskellige træningsøvelser, måder at tænker på omkring mad og ikke mindste gav Nadja mig lektier for til vores næste møde i forhold til, at ændre min egen opfattelse af mig selv.

Mit forløb med Nadja lærte mig om sundhed. Om at sundhed er mange ting. Sundhed er god og nærende kost, det er træning, men sundhed er også mentalt og accepten af du er den du er, og at du ser ud som du gør i den proces du nu en gang er i! Sundhed er, at elske sig selv og være stolt af den man nu en gang er – og det okay at være glad for den man er. Sundhed er også måden du tænker om de ting du putter i munden – det nytter ikke at have dårlig samvittighed når du spiser kage og du efterfølgende har en trang til at løbe 5 km for at fjerne den dårlige samvittighed.

Afslutningsvis; Nadja er en hjertevarm, dygtig, skønherlig og en helt igennem fantastisk person der ved hvad hun gør og som ikke er bange for, at italesætte de reelle problemer! Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Nadja.

- Jeanett

 
 
 

Et forløb med Nadja, kan klart anbefales hvad enten det omhandler vægt, forkert kropssyn, manglende selvværd etc. Jeg er så taknemmelig for, at jeg fik muligheden for et forløb med Nadja ved min side, det har været en fornøjelse. Nadja er utrolig dygtig til sit arbejde og er især god til at vi hele tiden husker på, at arbejde hen mod det mål, som vi sammen har sat. Nadja taler ud fra egne erfaringer og det synes jeg, har været helt vildt godt!!! Det er ægte og troværdigt. 

Én af de ting, jeg virkelig godt kan lide ved Nadja er, at hun inddrager sig selv. Det giver mig så meget, at hun ved hvad hun snakker om, og har fokus på, hvad der er rigtig for lige netop mig. At vi alle har forskellige behov, og det handler om at finde ud af, hvad der er sundhed for den enkelte. Nadja er fantastisk at have som vejleder, og jeg kan virkelig anbefale et forløb sammen med hende. Hun er så dygtig.

- Sabrina

 
 

"Nadja er utrolig dygtig til sit arbejde og er især god til at vi hele tiden husker på, at arbejde hen mod det mål, som vi sammen har sat."

 
 
 

Virksomhedssamarbejder

 
Skærmbillede 2018-06-21 kl. 15.20.24.png