Min praksis

 
 

Mit navn er Nadja Vienberg Hansen og jeg er autoriseret klinisk diætist.

Jeg har i mange år arbejdet med kostvejledning på den traditionelle vis. Men gennem de sidste par år har jeg særligt fokuseret på, ikke kun kostomlægninger, men også hvilke forhindringer der ligger til grund for, at man ikke er der hvor man gerne vil være med sin krop og sin vægt.

Hvad er en klinisk diætist? Og hvad kan en diætist hjælpe med?

En klinisk diætisk beskæftiger sig grundlæggende med kostens indflydelse på udviklingen af sygdomme samt med dens betydning for at opnå vægttab. Der er mange måder at beskæftige sig med sin praksis og derfor også mange forskellige områder man kan hjælpe på. Min strategi er en smule anderledes end mange andre diætisters.

Hvad er en Madmentor? Og hvad kan en Madmentor hjælpe med?

En Madmentor er en certificeret professionel mentor, som ved, hvordan man bryder ødelæggende madmønstre og hjælper mennesker, der kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed. 

Min strategi

Vægttab fikses ikke blot ved at stikke en kostplan i hånden på dig, og det er derfor heller ikke min strategi. Min strategi er derimod at møde dig og dine forhindringer, og arbejde med dem sammen med dig. Så fremfor kun at fokusere på hvad du spiser og hvor meget du forbrænder, kommer vi til at arbejde med de tanker og vaner du har i forhold til kost og ernæring. Og det oplever jeg idag stor succes med i mine vejledninger.

Jeg kan hjælpe dig med

Mine specialeområder spænder fra overvægt til undervægt, og derudover har jeg specialiseret mig i tvangsoverspisninger (BED). Men jeg kan også hjælpe dig, hvor tanker om krop, mad og vægt fylder mere end du vil være med til. Kort sagt rummer jeg alle, der gerne vil ændre deres spisemønstre en gang for alle! Du kan læse mere om de forskellige områder her.

Jeg glæder mig meget til at lære dig at kende, og ikke mindst, til at hjælpe dig med at slippe dit anstrenge forhold til mad, så du endelig kan nå dine mål.

 
5DM32374.jpg
Sundhed ses ikke på din badevægt, sundhed ses på dit smil
— Nadja Vienberg
 

Autorisations ID: 0Bz80
CVR-nummer: 38142070