Sundhed ses ikke på din badevægt, sundhed ses på dit smil
— Nadja Vienberg Hansen
 

Mit navn er Nadja Vienberg Hansen og jeg er autoriseret klinisk diætist.

Gennem de sidste par år har jeg særligt fokuseret på, ikke kun kostomlægninger, men også hvilke forhindringer der ligger til grund for, at man ikke er der hvor man gerne vil være med sin krop og sin vægt.

Dette fikses ikke blot ved at stikke en kostplan i hånden på dig, og det er derfor heller ikke min strategi. Min strategi er derimod at møde dig og dine forhindringer, og arbejde med dem sammen med dig. Så fremfor kun at fokusere på hvad du spiser og hvor meget du forbrænder, kommer vi til at arbejde med de tanker og vaner du har i forhold til kost og ernæring. Og det oplever jeg idag stor succes med i mine vejledninger.

Mine specialeområder spænder fra overvægt til undervægt, og derudover har jeg specialiseret mig i tvangsoverspisninger (BED). Men jeg kan også hjælpe dig, hvor tanker om krop, mad og vægt fylder mere end du vil være med til. Kort sagt rummer jeg alle, der gerne vil ændre deres spisemønstre en gang for alle! Du kan læse mere om de forskellige områder her.

Udover mit arbejde som klinisk diætist driver jeg bloggen sunderehverdag.dk. Herigennem har jeg opnået en bred forståelse for hvor forskellige vi er, hvilket også ligger til grund for, at jeg ikke ser diætvejledning så sort og hvidt.

Jeg glæder mig meget til at lære dig at kende, og ikke mindst, til at hjælpe dig med at slippe dit anstrenge forhold til mad, så du endelig kan nå dine mål.

 
 
27907038_10213760372900328_608271652_o.jpg
 

Autorisations ID: 0Bz80
CVR-nummer: 38142070