Vil du gerne op i vægt?

 

Til dig der ønsker at øge i vægt på en sund og selvkærlig måde

Måske har du haft perioder med restriktive spisninger, måske har du været stresset og dermed glemt at spise. Uanset om din undervægt er opstået på baggrund af et ønske om at tabe dig, eller opstået pludseligt og uønsket, så kan jeg hjælpe dig.

Ikke to veje er ens

Ligesom ved overvægt er der mange måder at behandle undervægt på. Igen er den mest effektive metode, at finde frem til hvad der er årsagen til undervægten, fremfor selve spiseadfærden. Mange der ønsker at tage på, møder sætningen ”du skal da udnytte at du skal tage på, og bare spise kage og is”.  Sandheden er, at man godt kan være undervægtig eller normalvægtig, men stadig have en krop der kan defineres som usund. Dette kan komme af en vægtstigning der udelukkende består af mættet fedt og sukker. Derfor er det mindst ligeså vigtigt at koncentrere sig om kostens når man ønsker at tage på i vægt. Selvfølgelig, skal der altid også være plads til “det gode”, og det gør vi også plads til, uanset om du ønsker at tage på eller tabe dig.

Gratis konsultation

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg ville kunne hjælpe dig til at opnå en højere vægt, uden det tager overhånd, så book en gratis og uforpligtende samtale med mig.