Vil du gerne have ro på dit spisemønster?

 

Til dig der er træt af at tankerne om mad, krop og/eller vægt

Flere og flere oplever at have et anstrengt forhold til mad, krop eller vægt, eller måske alle tre på én gang. Det kan være svært at finde hoved og hale i anbefalinger og egen mavefornemmelse, og det fodre tankerne, og skaber konstant tankemylder. Et konstant tankemylder der præges af tanker om det næste måltid, om inddeling af fødevarer i sundt og usundt, dårlig samvittighed, manglende accept af kroppen, tanker om vægten. Kender du det?

Fokus på selvaccept fremfor vægttab

Du kan sagtens have forstyrrende tanker omkring din spisning, uden at have brug for at tabe dig. Mange med forstyrret spisning har slet ikke behov for vægttab, men tankerne har indtaget, og maden, vægten og kroppen fylder mere og mere. Derfor er et forløb med fokus på at opnå ro på dit spisemønster ofte centreret omkring øget selvaccept fremfor vægttab.

Men!

Selvom dette forløb er henvendt til dig der inderst inde blot gerne vil have et sundt forhold til mad, krop og vægt, så kan dette område også kan sagtens kombineres, og bliver ofte kombineret, med de andre områder her på siden - både til dig der samtidig ønsker at tabe dig, eller dig der ønsker at øge i vægt

Gratis konsultation

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg ville kunne hjælpe dig til at slippe de anstrengte tanker relateret til mad, krop og/eller vægt, så book en gratis og uforpligtende samtale med mig.